Het is blijkbaar dé tijd waar heel wat mensen beslissen om het ondernemers-heft in eigen handen te nemen. Zelfs heel wat 50+-ers (leeftijdsgenoten 🙂 ), starten hun eigen onderneming en zij hebben het voordeel heel wat ervaring te hebben, al of niet met betrekking tot hun product.

Dat sluit niet uit dat jonge mensen met minder ervaring maar met heel veel “goesting”, passie en doorzettingsvermogen eveneens van aanpakken weten en een eigen zaak opstarten met het doel hun droom te verwezenlijken.

“Try and fail, but never fail to try.” (Tyra Banks, Amerikaans supermodel, presentatrice en zakenvrouw)

Brand Startup biedt elke starter een superpakket aan. Klik op deze link en check wat wij voor u kunnen betekenen ! Alle zorgen omtrent de branding van uw product worden ondersteund en zitten bevat in het medium starterspakket. Een website, naamkaartjes, uw logo, ondersteunende info omtrent marketing, een chatbot, een sticker op jouw wagen en zelfs T-shirts met jouw logo.

Brand Startup zorgt voor al deze basiszaken en u heeft tijd voor andere zaken tijdens uw start-up-periode. Wij groeien graag met u mee en dit met raad en daad.

Categorieën: VB-nieuws