Corona slaat hard toe. Niet alleen horeca maar zo goed als alle bedrijven gaan in een soort van lockdown. Ik denk aan alle hardwerkende zelfstandigen (met of zonder partner in de zaak) die deze weken moeten doorworstelen zonder inkomsten en hun spaargeld moeten gebruiken om brood op de plank te krijgen.

Hopelijk mogen ze rekenen op voldoende steun van de overheid en op alle mensen die het goed met hen menen, zeker wanneer de crisis voorbij is. Neem jullie agenda en maak plannen voor de after-corona-tijd. Steun jouw favoriete restaurant met die super gerechten en lekkere gin-tonics en neem de taxi zodat iedereen iets kan drinken. Doe eens gek en boek een leuke teambuilding met de familie of met jouw collega’s (wie weet zie je die deze weken ook niet veel).

En aan alle zelfstandigen en KMO’s, gebruik deze tijd om klaar te zijn voor de toekomst, maak plannen, want die maken jouw zaak sterker, durf dromen en blijf nadenken over hoe het beter kan. Dit virus maakt iedereen alleen maar sterker, geloof mij. Kop op iedereen en hou jullie gezond.

 

Categorieën: VB-nieuws